Waldorfská škola v Bratislave

Blog waldorfskej školy

Osobné názory, postrehy, polemiky našich učiteľov, rodičov a žiakov waldorfskej školy.

Program SPPoločne – poďakovanie

Autor: Renáta Blaschke, učiteľ, 13.9.2012

Milí priatelia,

ďakujeme všetkým, ktorí podporili náš košický projekt v rámci programu SPPoločne, Vašu podporu si veľmi ceníme. Projekt je ukončený a prišla nám takáto odpoveď:

Dobry den,

dakujeme za Vas projekt, ktory ste prihlasili do programu SPPolocne, za Vas cas a obdivuhodnu energiu, ktoru ste venovali jeho vypracovaniu a ziskavaniu hlasov.

V druhom kole programu sa o priazen sirokej verejnosti uchadzalo 240 projektov z celeho Slovenska. Verejnost svojim hlasovanim rozhodla o podpore 40 projektov, ktore vo svojich kategoriach a v ramci regionov ziskali najvyssi pocet hlasov a bude im prerozdelena celkova suma 300 000 eur.

Je nam luto, ale Vas projekt neziskal dostatocny pocet hlasov a nepatri medzi podporene.

Dna 10. septembra 2012 zverejnime na www.sppolocne.sk vyber troch projektov, ktore zaujali organizatorov programu SPPolocne a bude im udelena mimoriadna bonusova cena za SPP, Nadaciu SPP a EkoFond.

Budeme radi, ak Vasa organizacia bude aj nadalej sledovat dalsie moznosti podpory a vyzvy zo strany SPP, Nadacie SPP a EkoFondu a dufame, ze budete nadalej prispievat svojimi aktivitami k zlepseniu kvality zivota ludi na Slovensku.

S pozdravom

Monika Lackova
programova manazerka
Nadacia SPP
projekty@nadaciaspp.sk
tel.: 0908 766 833


comments powered by Disqus