Waldorfská škola v Bratislave

Pozvánka na vianočnú besiedku

Autor: Waldorfská škola, 1.12.2017

Milí rodičia, deti a priatelia školy,

srdečne Vás pozývame na vianočnú slávnosť – besiedku a bazár waldorfskej školy 2017. 

Vianočná besiedka  prebehne v nedeľu 10.12. od 15.00 v DK Dúbravka a spolu s bazárom a stretnutiami priateľov pri kapustnici, vo vianočnej kaviarni a čajovni, a pri ďalšom občerstvení potrvá do 19:00. 

Program:

14.30 vstup (výber vstupného)

15:00 besiedka žiakov WŠ

16:30 bazár výrobkov a občerstvenie

19:00 koniec

Veľmi sa tešíme na spoločné prežitie radosti z vystúpenia našich detí, z predvianočného bazárového nakupovania krásnych výrobkov našich detí a tiež ďalších predajcov i na stretnutia priateľov a známych pri bohatom občerstvení v predvianočnom naladení.

Rodičia detí 4. ročníka (organizátori bazáru)


Praktické info :

Miesto konania besiedky je DK Dúbravka v Bratislave, Saratovská ulica 2/A. Veríme, že aj v týchto nových priestoroch sa nám podarí radostne osláviť prichádzajúce vianočné sviatky, zažiť krásne chvíle pri vystúpeniach detí, nechať sa očariť ich výrobkami aj výrobkami ďalších predajcov a užiť si pekné chvíle pri stretnutiach s priateľmi.

Občerstvenie:

Aj tento rok bude pre Vás prichystaná vianočná kapustnica (mäsová aj vegetariánska), vianočná kaviareň s čajovňou s ponukou koláčov, varené víno, chlebíčky s pomazánkami, šaláty...

Veľkou výzvou pre nás ako organizátorov bolo, ako sa popasovať v prenajatých priestoroch s ekologickým hľadiskom, teda odpadom. Našim zámerom je v rámci možností zanechať čo najmenšiu ekologickú stopu, predsa len ide o stretnutie niekoľko 100  ľudí...  Preto Vás chceme poprosiť, aby ste prispeli k tomuto nášmu zámeru každý tak, ako to cítite. Tí z Vás, ktorí si vedia predstaviť, že si prinesú z domu so sebou vlastnú misku na kapustnicu, lyžicu, pohárik, ktoré si zase odnesú domov, tak to prosím urobte. Pre tých z vás, ktorí si večer budete mať chuť dať zo dve-tri kávičky, čaje, varené vínko a viete si predstaviť, že vám ďalšiu kávu alebo čaj nalejeme do toho istého pohára, prosím urobte tak. Budeme mať k dispozícii dostatok jednorázového eko riadu pre všetkých, ale pokiaľ sa nám podarí vďaka týmto opatreniam znížiť množstvo odpadu, budeme veľmi radi. Jednorázový riad, ktorý zostane, bude možné použiť na ďalšiu akciu. No cíťte sa, prosíme, v tomto slobodne a urobte, ako máte chuť. Ďakujeme za pochopenie.

Parkovanie a MHD:

MHD - na miesto sa dostanete spojmi  - električky 4,5, autobusy 20,83,84, zastávka Alexyho.

Parking – za DK je parkovisko určené pre parking, ďalšia možnosť je parkovať pri dvoch priľahlých predajniach (supermarketoch) - cez cestu a vedľa cez park, alebo v priľahlých uličkách.

Počítajte s dostatočnou časovou rezervou, je možné, že sa Vám neujde miesto na parkovisku.

Bazár výrobkov:

Ako po iné roky, aj tento rok, je jednou z hlavných náplní BAZÁR VÝROBKOV DETÍ  WS. Deti s nesmiernou láskou v predvianočnom období pripravujú výrobky na vianočný bazár. Výťažok z predaja detských výrobkov bude použitý tak, ako po predchádzajúce roky, pre deti WŠ.

Okrem výrobkov Vašich detí si môžete kúpiť výrobky hosťujúcich predajcov a vybrať si tak z množstva ponúkaných vecí niečo pre blízkych alebo spríjemnenie Vašich vianočných sviatkov.

Vstupné:

Platí sa na mieste pri vstupe do DK Dúbravka.

2€  - dospelí

1€ – deti do 18 rokov - s nárokom na miesto

zadarmo – deti bez nároku na miesto (na kolenách)

V priestoroch DK Dúbravka je šatňa, je možné si tam odložiť kabáty a bundy. Aj tu je treba počítať s časovou rezervou.


comments powered by Disqus