Waldorfská škola v Bratislave

Chronická únava - čo s ňou?

Autor: , 19.7.2014

Milí priatelia,

dovoľujeme si Vás pozvať na zaujímavú prednášku a zážitkový workshop vo štvrtok 24.7.2014 na tému:

Chronická únava ako varovný signál našej doby 

a príležitosť pre prebudenie sa do reality životného tela človeka.

Chronická únava je vyčerpaná životná energia. V tele sa nazbierali dôsledky negatívneho myslenia, deštruktívnych emocionálnych vzorcov a nevhodného životného štýlu. V určitý moment pohár pretečie. Mimoriadne nepríjemná skúsenosť v sebe nesie potenciál bodu obratu, aby sa človek naučil o seba postarať, uzdraviť vnútorné znranenia a získať prístup k hlbokým zdrojom života a tvorivosti. Na to potrebuje rozvinúť hlbšie spojenie so sebou samým. A o to predovšetkým ide pri liečení chronickej únavy. Psychofonetika umožňuje priame neintelektuálne spojenie s našim vlastným životným telom a umožňuje tak objaviť a zotaviť sa zo straty energie, zároveň nám poskytuje hlbšie spojenie s našou vnútornou bytosťou. 
 Prednášať a viesť workshop bude Yehuda Tagar, terapeut, coach a zakladateľ metódy psychofonetiky, prednáška a workshop budú v anglickom jazyku, tlmočenie do slovenčiny/češtiny je zabezpečené.

Vstupné: 10 eur na osobu, 15 pre páry. Študenti Školy empatie (www.pace.sk) majú vstup zdrama.
Kedy: 24.7.2014 od 19.00 do 21.30
Kde: Waldorfská škola Bratislava, Vihorlatská 10

Prosím prepošlite aj Vašim známym, ktorých by to mohlo zaujímať. Budeme radi, ak nahlásite Váš záujem na adresu: miroslava.heribanova@iwaldorf.sk, aby sme pripravili dostatočný počet miest na sedenie, resp. dostatočne veľkú miestnosť na workshop. 


comments powered by Disqus