Waldorfská škola v Bratislave

Poďakovanie rodičom a učiteľom

Autor: Waldorfská škola, 5.4.2013

Milí rodičia, učitelia,

v mene organizátorov by sme sa Vám chceli POĎAKOVAŤ za vašu účasť a veľkú pomoc na Jarnej brigáde.

Verili sme, že účasť sa zvýši ak budete informovaní v dostočnom predstihu, ale musíme sa priznať, boli sme milo prekvapení :o)))))

Prišlo Vás okolo 50 a veríme, že Vás do budúcna bude ešte viac :o)))

Chceme Vás  informovať o tom, čo všetko sme spoločne zvládli.

To, že sme vykročili správnou nohou nám potvrdilo  výnimočné, slnečné počasie :o))) Malo nám pršať, dokonca snežiť, ale nestalo sa. Bol to nádherný slnečný deň a pred ním aj po ňom už nádherne veru  nebolo. Bol jedinný a bol len pre nás :o))))))

Nestihlo sa úplne všetko, ale stihlo sa toho veľa, veľmi veľa :o)).

Vyzbierali sme nečistoty z predného aj zadného dvora, vyhrabali lístie z celého areálu, zamietli všetky chodníky, vyzbierali a vytriedili drevá, konáre, laty, kamene, tehly, upratali okolie ohniska, vytriedili a vyukladali drevo okolo ohniska, vystrihali mladé výhonky kríkov, upravili kríky a vyhrabali všetko okolo plotu celého pozmeku, vykopali dopadové plochy okolo preliezok, (časť je už aj zasypaná štrkom), vybrúsila sa časť plota, upratalo a vytriedilo sa drevo pri garáži, prehádzal sa kompost a umyla väčšina okien z vonku.

Deň sme si osladili dobrotkami  (ďakujeme šikovným gazdinkám a rodičom 2. ročníka, ktorí sa o nás starali) oddychovali sme pri šálke čaju či kávy a trošku sme upratali aj z vnútra, aby nás pani upratovačka veľmi nekárala, čo sme jej tam narobili :o))))

Urobil sa naozaj kusisko práce. Verím, že ste aj vy odchádzali s pocitom dobre vykonanej práce a dúfam, že ten pocit Vám bol aj odmenou :o))), lebo nám určite áno :o))).

Po brigáde sme urobili vyhodnotenie, aby sme  zlepšili, čo sa ešte zlepšiť dá a mali materiál (manuál), ktorý bude škole slúžiť aj v časoch keď my a naše deti už na škole nebudeme.

Oceníme, ak nám pošlete aj vy Vaše pripomienky čo sa Vám páčilo alebo naopak čo by ste zmenili či zlepšili.  Prispejete tak k zkvalitneniu a  k zefektívneniu práce do budúcna. Píšte nám na adresu: daniela.nitonova@gmail.com.

A aby sa nám naozaj darilo zlepšovať účasť na brigádach, dávame Vám v obrovskom predstihu na vedomie termín JESENNEJ BRIGÁDY, ktorá bude 7.9.2013. Poznačte si ho prosím do kalendárov, budeme radi, keď si ten čas nájdete a prídete. Želáme Vám krásnu jar, viac slniečka, viac tepla, hlavne nech už príde  :o)))))

Za RR a Organizátorov

Daniela Nitonová a Hanka Červenáková


Fotogaléria

comments powered by Disqus